Når du vælger Domestic kan du være sikker på at få den bedste kvalitet!


Domestic har et stort sortiment af kvalitetsprodukter til fornuftige priser der er specielt udvalgt til nordiske boliger.
Alle vore produkter testes løbende for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

 

 

 Køkken & badsskabe

Domestic Køkken & Bad er et fornuftigt alternativ til de dyrere mærkevare-køkkener og badmiljøer. Domestic Køkken & Bad er god kvalitet, blot til lavere priser.
Med det brede sortiment giver vi dig mulighed for at sammensætte netop dét køkken eller bad der passer til dit hjem! Alle elementer kan købes seperat, men vi har i kataloget sammensat nogle køkkener, bryggers- og badmiljøer, så du kan lade dig inspirere, og se nogle af de muligheder du har for at sammensætte det perfekte køkken, bryggers eller bad.
Få kataloget hos din lokale forhandler.


 

 

 Køkkenbordplader

Domestic køkkenbordplader leveres på mål og med valget imellem underlimet eller topmonteret vask.


 

 

 Garderobeskabe

Domestic har et stort sortiment i flotte og funktionelle garderobeskabe der passer til enhver indtreting. Se dem i kataloget Garderobeskabe og Indbygningsskabe og hos din lokale forhandler.


 

 

 Indbygningsskabe
De flotte Domestic indbygningsskabe kan tilpasses stort set alle rum og mål, og så er de tilmed nemme at montere. Se dem i kataloget Garderobeskabe og Indbygningsskabe og hos din lokale forhandler.